The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (https://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   Forum Feedback and Support (https://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bug when editing travelogue (https://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=940415)

chawax 05-04-2016 11:43 AM

Bug when editing travelogue
 
I just noticed that when you edit a travelogue the summary and story are empty. It happens when you have accents in one of these fields. So many problems with accents on TE, I think there is a serious problem about this one the site :mad:

IBJoel 05-05-2016 08:55 PM

chawax, I think I replicated this problem. Did you notice any issues with accents in the title of the travelogue?

chawax 05-06-2016 07:10 AM

Yes, same problem with the title. When I edit a travelogue with accents in its title, the title doesn't appear in the edit form, while the title appears when there are no accents.

IBJoel 05-06-2016 02:18 PM

Gotcha. I have tech on it now. You'd think for a site that has a ton of European users, there'd be a little more oversight on accented characters. :confused:

IBJoel 05-26-2016 02:19 PM

Olivier, did you notice any more issues with this? Tech was looking into it, but when I went to check my travelogue, it was fine, accents and all.

chawax 05-27-2016 07:22 AM

No, I still have the problem.

IBJoel 05-27-2016 03:13 PM

OK, I'll tell tech.


All times are GMT. The time now is 06:37 AM.


Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.