zhelach 2007-12-22 5:10
Zdravo Srdjane!
Lep prikaz letnje veceri u Novom Sadu!
Dunavska?
Pozdrav, Zorica
|
||||
|
||||
![]()
hvala :) stavicu jos, jer imam divnih slika novog sada, samo sto je ogranicen upload... :/ mogli su staviti barem po 2-3 slike na dan...
pozdrav |
|
||||
|
||||
![]()
Ne mozes staviti vise od jedne dnevno, prouci dobro na ABOUT sta sve pise o pravilima,
sajt je dosta zanimljiv, a ima i drugi koji mozes da koristis uporedo - www.treklens.com, tamo nas ima vise iz Srbije i lepo se zabavljamo, ja sam u poslednje vreme ovde prilicno usamljena, tu i tamo se pojavi neko novi, i posle nekog vremena odustane... Ja sam, ako pogledas moju galeriju, pocela sa jako losim fotografijama napravljenim poluispravnim aparatom, a sada sam se malo popravila i trudim se da predstavim svetu i nase bolje strane. Pozdrav, Zorica :) |
|
||||
|
||||
![]()
znam da se moze poslati samo jedna na dan, zato sam i rekao da bih volio kad bi se po dve-tri barem mogle poslati.
sinoc sam trazio site sa slikama koje salju ljudi sa svojih putovanja, i upravo sam naletio na tako nesto, i bas mi se svidja :)) a ti se bavis fotografijom ili... ja sam inace student elektrotehnike, ali obozavam fotografiju. imam preko 20.000+ slika, koje hocu da stavim ovde na site da vide da srbi nisu teroristi hehe :)) poz |
|
||||
|
||||
![]()
ja sam po zanimanju terorista :)))
naravno, salim se, profesor sam istorije, zbog nekog skolskog projekta sam nesto slikala pa me sad uhvatila manija, postala sam ovisnik o fotografiji i uploadu, pa sina cesto teram od racunara da ja zasednem, kao sto je i sad slucaj :))) pozdrav, Zorica |
|
||||
|
||||
![]()
hehe s obzirom da sam imao 2, nekad 3 iz istorije, za mene i jeste terorista hehe salim se! :) i moja mama je profesor (matematike).
vidim imate dva fotoparata i to dobra...mogu misliti da i ja imam tako nesto, stalno bih setao okolo i slikao :) poz |
![]() |
Thread Tools | |
|
|