danos 2008-02-02 5:17
Κώστα καλησπέρα,
ωραία η σύνθεσή σου με τον δρόμο και την μάνδρα με τα graffiti να δημιουργούν ένα μεγάλο βάθος πεδίου και να οδηγούν το μάτι μέχρι το άπειρο.Έχω την εντύπωση ότι ο τοίχος είναι έτοιμος να πέσει προς τ΄αριστερά.Πιθανόν αυτό το φαινόμενο να το έχει δημιουργήσει ο ευρυγώνιος που χρησιμοποίησες.Ένα μικρό rotate, μέσω Photoshop θα έλυνε το πρόβλημα.
Καλό Σαββατοκύριακο,Δάνος
|
||||
|
||||
![]()
Δάνο ευχαριστώ για το εύστοχο και χρήσιμο σχόλιό σου. η ανισόρροπη όψη του τοίχου δικαιολογημένα προκάλεσε την παρατήρησή σου και παρ'όλο που μέχρι τότε δε με ενοχλούσε δοκίμασα να την διορθώσω. στο workshop αντί για rotate προτίμησα edit > transform > distort που αν και ρίχνει την ποιότητα (με τόσα pixel που μετακινεί) είναι οπτικά πολύ αποτελεσματικότερο. βλέποντάς την εικόνα τώρα σκέφτομαι πως δείχνει μια χαρά, και νομίζω πως αν δεν ήμουν τόσο αναίσθητος στις παραμορφώσεις των ευρυγωνίων θα είχα νιώσει μόνος μου την ανάγκη να την διορθώσω πριν την ανεβάσω.
ευχαριστώ και πάλι. να περνάς καλά :) |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα καλησπέρα,
πράγματι είναι μιά δύσκολη κατάσταση το να πρασπαθήσεις να ισιώσεις τον τοίχο.Προσπάθησα και εγώ για ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά επί ματαίω.Δεν πειράζει την άλλη φορά,πιστεύω να είναι καλύτερα. καλή εβδομάδα,Δανος |
![]() |
Thread Tools | |
|
|