Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 07-09-2020, 09:12 AM
holmertz holmertz is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,239
Default

I'm in Sweden, using either Chrome or Safari. I've had to identify bicycles and airplanes several times but in the last couple of days I've just had to wait a few seconds for clearance.
Gert
Reply With Quote
  #22  
Old 07-09-2020, 11:43 AM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Expert
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 1,026
Default check

Same this morning, I had to select umbrellas to have access to the site from Canada, I am using Chrome.

Pierre
Reply With Quote
  #23  
Old 07-09-2020, 04:37 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 201
Default

I've asked tech to turn down the sensitivity of the security software for the time being.
Reply With Quote
  #24  
Old 07-09-2020, 05:23 PM
worldcitizen worldcitizen is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 957
Default

I'm in the US, and using Firefox. I am still getting the five second delay with the Cloudflare message. I have also randomly been asked to prove that I'm human. It seems like the issue hasn't been resolved yet...
Reply With Quote
  #25  
Old 07-09-2020, 10:12 PM
emka emka is offline
TE Expert
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,642
Default

I'm in Poland. I must identify umbrellas, or planes, or bikes, several times day.
Malgo
Reply With Quote
  #26  
Old 07-12-2020, 06:18 AM
SteveH SteveH is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 778
Default

I'm in Australia, using Firefox win10 I don't have to prove I'm human (must be obvious :-) ). Using safari I also don't have to prove I'm human, but often the checking the browser doesn't complete - it spins. sometimes it works though.
Reply With Quote
  #27  
Old 07-13-2020, 11:35 AM
mkamionka's Avatar
mkamionka mkamionka is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2008
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 1,371
Default

I just have an automatic process which takes up to 5 seconds, each time I start the website.
From UK using Firefox, Chrome or Safari.
Reply With Quote
  #28  
Old 07-14-2020, 10:35 AM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,617
Default

I get this now every time I try to load a photo. Please fix.

This site can’t be reached

The webpage at https://www.trekearth.com/upload.php might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

ERR_HTTP2_PROTOCOL_ERROR
Reply With Quote
  #29  
Old 07-14-2020, 02:25 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 201
Default

Try bypassing your browser's cache: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipe...ass_your_cache

Uploading page works fine for me

EDIT: I did encounter some issues on other IB sites that I believe were the result of some maintenance on our servers. It does appear OK now.
Reply With Quote
  #30  
Old 07-14-2020, 05:57 PM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,617
Default

Still getting this. Just like the pub with no beer, a photo sharing site that won't share photos!

This site can’t be reached

The webpage at https://www.trekearth.com/upload.php might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

ERR_HTTP2_PROTOCOL_ERROR
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:31 PM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH