Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-30-2010, 03:33 PM
ani-shri's Avatar
ani-shri ani-shri is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Unhappy trouble in uploading photos

4 days back i uploaded a photo... i've entered all the details including notes..... just after uploading the photo it showed up in my photos n then just disappeared..... i waited for two days n tried to re-upload the photo... but i got a message stating the photo already exists... is it some sort of bug??? pls resolve this problem
Reply With Quote
  #2  
Old 08-31-2010, 09:45 AM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,254
Default

If the Photo was removed by mods for not following TOS rules you should received a mail
Please check your mailbox
Reply With Quote
  #3  
Old 08-31-2010, 11:02 AM
ani-shri's Avatar
ani-shri ani-shri is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 5
Question

i checked my mail..... no mails from TE moderators....
should i try to upload the same photo with a different file name??
Reply With Quote
  #4  
Old 08-31-2010, 11:20 AM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,254
Default Ok

Quote:
Originally Posted by ani-shri View Post
i checked my mail..... no mails from TE moderators....
should i try to upload the same photo with a different file name??
Just try it
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:11 PM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH