Vida Dura
mcenteesalas
(1618)
sacavem 2008-06-03 9:59
Olá João,
Eu daria ao titulo "Vida dura", é mesmo uma vida muito dura a destes pescadores algarvios que se dedicam à apanha de bivalves. A atmosfera é muito forte e pesada a a escolha do p&b acrescentou mais sentimento.Boa "captura" da vida diária.
Um abraço,
Filipe
|
||||
|
||||
![]()
Oj ty ty:P
Co do samolotu co z nim nie tak:)? On specjalnie sie tam znalazl...Nie lubisz samolocikow w kadrze:P? No a za wszystkie komplementy dziekuje jak nie wiem co w imieniu M...bo jak dobrze poczytasz posty to tylko on sobie szalal we Francji:( Ale co zrobic...taki life... Ja w tym czasie siedzialam w domku i zabawialam gosci z TE:) No i ulepszalam procedury wypieku rogali:))) 3manko! |
|
||||
|
||||
![]()
nie zawsze czytam.. sorka, moze powinienem.. ale fajnie jest pozgadywac, nie?
co do samolotu - nie do konca 'zlapalas' moje intencje, chodzilo mi nie o OBECNOSC samolotu w kadrze, tylko jakosc jego odwzorowania - jest calkiem po prostu nieostry :( stad moja sugestia: szybciej (tzn. np. 1/4000 sek) lub wolniej (1/10 sek., w tym czasie przelecialby pewnie pol albo i caly kadr) tyle, pewnie jak zwykle nie do konca mam racje - to przywilej kompletnego amatora :)) |
![]() |
Thread Tools | |
|
|